Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Amenajează-ți locuința în stil primăvăratic

DIZAIN PRIMAVARAPrimăvara deja ne-a călcat pragul, și din acest motiv trebuie să aducem un strop de prospețime, căldură și în locuințele noastre.

În acest sezon, designerii de interior au dezvoltat o schemă destul de armonioasă de culori pentru pereții fiecărui spațiu, astfel puteți găsi o soluție de decor și pentru locuința dumneavoastră.

Pastelurile, nuanțele primăvăratice de verde, tonurile calde de bej și maro, cît și explozia de culori vivace precum portocaliul, albastrul sau roșul își pun amprenta asupra principalelor tendințe de design interior din această primăvară.

Elementele definitorii pentru această primăvară sunt florile, accesoriile din lemn, imprimeurile florale și lumina naturală.

În continuare vă oferim trei stiluri de amenajare pentru a aduce în locuința dvs. prospețime, căldură și lumină:

  • Clasicul de aur. Inspirat din trăsăturile stilului victorian este caracterizat de nuanțele calde de auriu, crem sau piersică, candelabrele supradimensionate, lămpile și obiectele decorative vintage din cupru sau bronz, dar și de nuanțele închise ale mobilierului somptuos.
  • Green House. Nuanțele primăvăratice de verde ale pereților, mobilierului, textilelor și a altor obiecte decorative ce caracterizează stilul Green House, în combinație cu nuanțele pămîntii, cu texturile din lemn și cu vivacitatea plantelor colorate te duc imediat cu gîndul la un peisaj de grădină. Elementele de mobilier minimaliste completează acest tablou. Culoarea verde, lumina naturala, spațiul aerisit și jocul vesel de nuanțe pastelate își pun amprenta asupra stilului Green House.GREEN HOUSE
  • Free Spirit. Este un stil inspirat de tendințele ambientale preferate de tineri și aduce în prim plan un mix de culori puternice precum roșu, albastru, orange și roz.Acest stil combină aceste culori excelent, creînd un contrast excluziv prin intermediul draperiilor, perdelelor, tapetului, vopselei, covoarelor și a pernelor decorative viu colorate, albul fiind folosit, în general, doar pentru accentuarea designului expresiv.

Cu ajutorul acestor trei stiluri vechiul decor se va transforma într-un spațiu aerisit, primitor și plin de caldură.