Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Principiile și regulile unei case Zen

CASA STIL ZENCe înseamnă o casă Zen? Înseamnă căldură, liniște și armonie. Este foarte ușor să ai o casă Zen și fără mari investiții, secretul constînd în buna organizare, simplitate și cît mai multe elemente din natură.

 

Iată cîteva principii importante pentru a avea o casă Zen:

  • Alege culori pămîntii – acestea sunt cheia spre armonie. Culorile pamîntii cuprind toate nuanțele de maro și verde. Cele mai liniștitoare tonuri pentru pereți sunt verdele deschis, turcoaz deschis, culorile nisipului și bejul, Adaugă cîteva accente de lemn negru sau maro închis, galben sau auriu și fii atent la contrast.
  • Materiale naturale - Optează pentru materiale natural care vin direct din natură, precum lemn, bambuc, piatră, in, bumbac, lînă etc.
  • Alege piesele cele mai necesare de mobilier - O casă Zen este o casă aerisită, cu mobilă puțină, minimalistă care să fie perfect utilă, cu sertare și dulapuri ordonate, dar niciodată înghesuite.
  • Simplitate și lumină – secretul unei case zen este simplitatea, cît mai puține obiecte de décor și lumină naturală cît mai multă.
  • Plante. Încearcă să aduci cît mai multe plante și flori naturale, Dintr-o casă Zen nu trebuie să lipsească bambusul și plantele cu frunze rotunde. De-asemenea poți opta și pentru un acvariu cu pești.

Principiul de bază al casei Zen este să combini toate elementele: apă, aerul, pămîntul și metalul, dar să le pui în valoare prin foc/lumină.

Vrei o casă Zen, plină de căldură și armonie noi îți stăm la dispoziție.

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.