Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Nimeni nu credea că va fi în topul preferințelor. Află despre ce stil de design este vorba.

Anul 2014 a fost invadat de decorul floral începând de la vestimentație, imprimeuri, bentițe și finisând cu designul de interior. Designerii de la DIM au întrebuințat anul acesta în designul de interior elemente de decor floral solicitate de către clienți pentru tapete decorative, draperii, rulouri pentru ferestre, mobilă cu elemente florale, covoare, faianță etc. 

Analizând tendințele stilului floral pe plan International, împreună cu designerii de la DIM, am rămas plăcut impresionați de idea designerilor Phoebe and James Howard care au decorat o odaie a unui apartament din New York cu elemente de flori din diferite materiale compozite.

La prima vedere, un decor simplu care poate fi folosit de oricine, însă acest decor poate fi aplicat doar de către profesioniști în decorațiuni interioare. Pentru acest decor s-a folosit un tapet special din material care se numește CASAMANCE.

Casamance a lansat primele modele de țesături în anul 2000 și a adus o viziune nouă în universul designului de interior. Acest material este folosit atât pentru mobilă, cât și pentru tapete și draperii.

În designul de interior acest material conferă spațiului un design modern și sofisticat, care poate fi folosit atât în interiorul privat, cât și cel profesional.

Astfel, decorul floral a fost posibil doar în combinație cu tapetul casamance. Acest design conferă camerei un decor pozitiv, bogat, modern și, cu siguranță unul deosebit pentru cei care sunt amatori de designul floral.