Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

PANTONE – Tendința de culoare pentru 2015

 

 

 

Pantone, autoritatea globală în domeniul culorilor din industria modei și a design-ului de interior pregătește culoarea vedeta a anului 2015. După cum știm culoarea vedetă a anului 2014 a fost Radiant Orchid, o culoare enigmatică pe care ia pus la provocări mari pe mulți designeri.

Tendințele de design interior 2015 includ stilul clasic, compoziții retro, materiale tradiționale și noi, culori naturale, motive exotice, etnice sau florale și în special: un amestec surprinzător de texturi.

Leatrice Eiseman director executiv al Pantone Colour Institute menționează că utilizarea culorii verzi va continua în 2015, din familia galbenului tot mai folosita va fi nuanța galben-verzui.
Roșul va fi și el întotdeauna o prezență marcantă în industria housewares, a obiectelor casnice, însă în opinia lui Eiseman, vor apărea tonuri noi, mai proaspete de roșu, combinate cu portocaliu și purpuriu.

Albul și negrul nu vor dispărea, iar tonurile neutre vor fi foarte prezente în 2015.

Un alt trend în design în 2015 va fi reprezentat de fluturi. "Niciodată nu avem destui fluturi", a spus Eiseman. "Acest motiv al fluturilor va fi unul uriaș pentru anul 2015, și îl vom vedea în orice aplicație mai ales în design-ul de interior.