Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

4 Idei ingenioase de decorare a Bradului de Crăciun 2015

 

 

 

Pregătirile de Anul Nou încep cu mult mai înainte decît sosirea acestei sărbători: decorăm locuința, cumpărăm cadouri și căutăm noi recete de bucate. Dar adevăratul sens și miracol al sărbătorilor de iarnă apare numai după împodobirea și decorarea bradului de Crăciun.

Astfel vă oferim cîteva idei ingenioase, actuale și neobișnuite de decorare a unui brad de Crăciun. Aceste idei pot fi executate de către fiecare acasă.

1.    Brad din crenguțe uscate
Pentru creeare unui astfel de brăduț ve-ți avea nevoie de cîteva crengi uscate, o frînghie și o unealtă de tăiat crengile. Cu ajutorul uneltei tăiați crengile în lungimi diferite astfel încît în rezultat să obțineți silueta unui brad, după care găuriți mărginile crengilor pentru a le putea uni. Acest brăduț poate fi agățet cu niște cuie de perete, iar decorarea lui este foarte simplă, folosiți fulgi, luminițe și alte jucării simpe.


2.    Brăduțul zburător.
O variantă de brad modernă. Crearea unui astfel de brădut va necesita o mulțime de globuri și o sfoară (de pescuit) rezitentă. Glogurile sunt prinse cu această sfoară și agățate de pod ca în imaginile de mai jos.


3.    Braduț din cărți.
Selectați cărți de culoare dorită, puneți-le în formă deschisă una peste alta, silueta de brad obținută poate fi decorată cu luminițe și steluțe.


4.    Brăduț din pernuțe
Nu a-ți avut timp să procurați bradul de Crăciun? Nu e nici o problemă puneți ca în poză penuțe de diferite dimensiuni una peste altă formînd o siluetă de brad.

Desigur sunt și alte idei de organizare a bradului de Crăciun, este nevoie de puțină imaginație și rezultatul va fi unul de invidiat.

Un Crăciun Fericit să aveți!!!