Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Ofical: MARSALA este culoarea anului 2015

 

 

 

Pantone a anunțat oficial Marsala ca fiind culoarea anului 2015. Directorul Insitutului Pantone, Leatrice Eiseman, a vorbit despre marsala într-un interviu acordat celor de la Wall Street Journal: "Este o culoare organică, însă are, totodata, un aer sofisticat".

Ca să fie puțin mai scurtă prezentarea acestei culori interesante și elegante, Marsala este rezultatul acestei “ecuații” de culoare:

 60% Bordeaux + 30% Maro+ 10% Bej= Marsala.

Marsala, denumită oficial Pantone 18-1438, va putea fi văzută în perioada următoare atât în modă, cât şi în designul interior.

Datorită căldurii şi a apropierii sale de culoarea pământului, Marsala va fi adorată și utilizată pe larg de către designerii de interior. Marsala este o alegere perfectă pentru living, bucătărie şi locurile de luat masa, culoarea fiind ideală pentru blaturi, electrocasnice mici sau chiar lenjerii de pat. De-asemenea marsala poate fi folosită în decorațiuni, mobilier, covoare, pernuțe și draperii. 

Marsala se îmbină perfect cu tonuri de verde și albastru, galben și portocaliu, negru și alb strălucitor, precum și cu tonurile de pamant.

Aceasta oferă nenumarate posibilități de combinare și asortare cu restul finisajelor din casă, fiind ușor de integrat cu orice décor, așa că nu ezita să-ți redecorezi locuința.