Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Care sunt cele mai importante tendințe pentru băi în 2015

 

 

 

Unul dintre cunoscuții designeri de interior McClelland spune că pentru 2015 ca tendință în baie va fi gresia și faianța geometrică, iar designerului Jordan Smith spune că în tendințele prezentului an vor fi și dușurile cu control de apă Clever, programele inteligente, ușor de utilizat cum ar fi bateriile termostatice, dușuri cu touch screen care oferă utilizatorului mai mult control asupra fluxului apei, dar și temperaturii.

De-asemenea în 2015 băile trebuie să fie amenajate Feng Shui, stilul asiatic ajutîndu-ne să amenajăm spațiul băii într-o zonă de relaxare și revitalizare. Pardoselile din lemn, pereții din piatră naturală sau chiar plantele naturale vor face deliciul vizual al băilor în 2015, îmbinînd perfect stilul modern, tehnologizarea cu nuanțele de inspirație asiatică.

În ceea ce privește iluminatul în băii, în 2015 se vor opta pentru leduri care vor fi amenajate în locuri diferite pentru a cuprinde întreaga baie. Culoarea anului 2015 Marsala nu va lipsi nici ea din amenajarea băii.

Pentru o baie de vis în 2015 nu ezitați să apelați de designerii noștri.