Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Idei decorative cu stil pentru masa de Paște

 

 

 

Iată-ne și în pragul marei sărbători Ziua Învierii sau Paștele. Această sărbătoare este una de familie, unde toți membrii familiei se întîlnesc în jurul mesei pentru a servi din bucatele tradiționale a acestei sărbători – cozonac, ouă, pască  etc.

Astfel pentru  a impresiona familia, dar și pentru a te simti tu bine este important să știi cîteva secrete cum să aranjezi masa pentru Paște.

1.    Fața de masă. Alege o față de masă simplistă, albă sau în tonuri pale. Însă totuși dacă vrei o față de masă cu imprimeuri alege una albă cu brodărie colorată pe margine ( flori, frunzulițe, ouă colorate, crenguțe).

2.    Farfuriile. Optează pentru farfurii fără imprimeuri, albe din porțelat sau semitransparente. Pete de culoare vei putea adăuga cu ajutorul unor șervețele cu imprimeuri sau a altor decorațiuni.

3.    Coșul cu ouă. Principalul element decorativ pentru masa de Paște este coșul cu ouă colorate, alege unul sau cîteva coșuri ornamenteazăle cu iarbă artificială după care așează ouăle colorate și ornamentate, dar nu le înghesui.

4.    Flosi de sezon. Pentru mai multă culoare și prospețime pune în mijlocul mesei o vază cu un buchet de lalele, narcise sau alte flori de sezon. Ai grijă însă să nu pui foarte multe flori pentru a nu încărca masa prea mult.

5.    Alte mici accesorii și decorațiuni cu tematică pascală. În supermarkete poți găsi în această perioadă o sumedenie de accesorii și decorațiuni utile, precum lumînări parfumate în formă de ouă, ouă ceramice pictate manual, lumînărele în formă de puișori sau iepurași, vase-suport pentru ouă etc.

Sperăm că aceste idei îți vor fi de folos la decarare mesei de Paște și la crearea unei atmosfere plăcute de sărbătoare.

Paște fericit și imbelșugat tuturor!