Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Cum sa amenajezi gradina in 2016 ?

Cind vremea incepe sa se incalzeasca e timpul sa profiti de spatiul exterior.
Pentru vara anului 2016, atentia se pune pe flori, arbusti si vegetatie naturala, culori precum albastru marin si lipsa granitelor dintre interior si exterior.

1.    Piese de interior care infrumuseteaza exteriorul. In sezonul de vara 2016, tot ceea ce ai in interior poate fi scos si in exterior doar daca permit materialele din care este confectionat mobilierul.  Canapelele si fotoliile cu perne moi si confortabile, o masa de cafea eleganta, de exemplu, vor transforma  gradina intr-un living de vara luminos si spatios.

2.    Bazine cu apa. Alege un  bazin de apa artificial dintr-un material rezistent, precum cimentul, care sa pastreze apa curata.

3.    Iluminare eco. Iluminarea gradinii cu beculete este de mult la moda, pentru ca o seara petrecuta printre zeci de luminite e mult mai frumoasa. Anul acesta se pune baza pe luminile eco, asa cum sunt de exemplu lampile solare, care te vor ajuta sa si economisesti bani si energie pe termen lung.

4.    Albastru marin si alb, stil mediteranian la tine in gradina. Imaginile care iti vin in minte  sunt cel mai probabil dominate de culorile alb si albastru marin. Poti adauga albastru marin si alb in gradina  in urmatoarele moduri: fie prin piese de mobilier sau decoratiuni si textile.

Tufisuri, arbusti si iarba usor de intretinut: ambianta perfecta pentru o gradina de vis.