Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Culoarea predominanta in designului de interior pe Instagram si Pinterest

 

Anul 2016 este considerat anul cu doua culori, rozul cuarț și serenity (albastru-seren), insa, Pinterestul arata cu totul alta tendinta - o culoare care nu este nici surie, nici bej.

Asa cum pozele de pe Instagram si Pinterest arata o cu totul alta tendinta din casa multor persoane, am hotarit sa atragem atentie la aceasta culoare si s-o examinam minutios.

Aceasta culore este una moderna care a inundat retelele de socializare si a intrat in atentia tuturor. Designerii folosesc aceasta culoare in designul de interior si deja se gasesc foarte multe obiecte de decor din aceasta gama culoristica in vinzare, potrivit revistei Elle, incepind cu cani de ceai pina la cazi.

Vestitul designer Kelly Porter a spus ca combinind culoarea bej cu cea surie in designul de interior primim o nuanta naturala, sofisticata, eleganta, care este placuta la vedere.

Elizabeth Burns - designer din Califoria de Sud a explicat tendinta acestei culori si de ce insasi ea ca designer foloseste aceasta culore in designul de interior. Iar blogul ei inunda cu poze a designul de interior cu aceasta culoare organica. Ea considera aceasta culoare neutra, curata si moderna, care se potriveste oricarui design.

Toti isi doresc sa aiba un design unde sa se poata relaxa si sa simta o atmosfera calda in casa. De aceea, aceasta culoare este printre preferatele culori la moment.

Voi ce parere aveti? Aceasta culoare intre bej si sur se potriveste designului de interior pentru casa voastra sau totusi ati opta pentru culoarea roz ori albastru-seren?

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.