Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Noutati in lumea designului

Cum se percepe Designul Interior in sec. XXI?

Designul de interior este prezent in viata fiecarei persoane. Fie ca este vorba despre casa, apartament, spatiu comercial, sau alte locatii pe care le vizitam in fiecare zi, sau ocazional.

Acelasi restaurant, pizzerie, mall, sala de sport, hotel, spital - toate au un lucru in comum - designul interior.

De aceea, putem spune cu certitudine ca designul de interior este o parte esentiala din viata noastra si ne afecteaza stilul de viata, munca, joaca.

Conceptul de design interior este felul in care fiecare din noi percepe spatiul care ne inconjoara. Astfel, fie ca este vorba despre casa in care locuim, locul unde activam, sau locurile publice pe care le vizitam - toate aceste spatii ne invata sa exploram designul interior sau cel de exterior, sa invatam un anume stil, sa indragim o anumita culoare.

Designul interior a evoluat mult de la inceputul secolului XX, cind abia se contura ca profesie. Si, desi pare un lucru foarte simplu, designerii depun o munca colosala pentru a vedea finalizat un obiect de design, iar satisfactia clientului este cea mai importanta, si, in aceste conditii, designul devine o arta creata cu placere.

In zilele noastre, designerii colaboreaza cu contractori, arhitectori, ingineri, dealeri de mobila ca in final proiectul sa prinda contur.

Pentru a putea finaliza un proiect de design sunt necesare cunostinte in domeniul designului, si nu numai. Designerii de interior trebuie sa aiba cunostinte aprofundate in mai multe materii:

  • Planificarea spatial.
  • Cunostinte in alegerea de textile si accesorii ale acestora.
  • Culori (Cromatica).
  • Alegerea pieselor de mobilier.
  • Precum si Vizualizarea 3D per ansamblu a tuturor obiectelor din interiorul incapere.

Toate aceste detalii fac posibila crearea unui obiect de design interior. Cu siguranta, multi din voi, s-au gindit sa apeleze la o companie de design. Daca inca n-ati facut-o, nu ezitati sa ne contactati pentru o consultatie gratuita in domeniul designului interior.

 

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.