Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Noutati in lumea designului

Cele mai ciudate 5 piese de mobilier în lumea design-ului de interior

Dacă vă gîndiți că le-ați văzut pe toate, cu siguranță nu este asa!  Atunci cînd vine vorba de alegerea mobilierului pentru locuițele noastre, cei mai mulți dintre noi se gîndesc să imbine utilul cu plăcutul, interiorul să fie confortabil, dar în același timp, să arate miraculos.

Ei bine, există și persoane cu multă imaginație – designerii de interior, care se gîndesc ce să mai inventeze pentru a șoca interioarele noastre cu noi piese de mobilier.

În continuare vă vom prezenta top cele mai cautate piese de mobilier:

  • Scaunul-paianjen: Arachnide – este o piesă de mobilier creat de către designerii companiei Studioforma. Acest scaun modern și elegant se inspiră direct din forma și culoarea unui păianjen: subțire, alunecos, periculos, dar interesant și special. Bine de menționat că această piesă de mobilier nu este una potrivită pentru cei ce suferă de arachnophobia (frica de păianjeni). Deși sunt patru dar nu opt, picioarele scaunului sunt asemănătoare celor de  păianjen. Cu siguranță un astfel de scaun din living va atrage privirile tuturor celor din jur. 
  • Canapeaua în formă de nor – poartă denumirea de canapeaua Cirrus și este creată de  Lubo Majer. Este o piesă de mobilier potrivită pentru interioarele moderne oferind confort și căldură. Acestă piesă de mobilier de fapt ca și forma norilor poate avea diferite forme și dimensiuni. Astfel puteți alege o canapea nor după necesități și numărul membrilor familiei.
  • Scaunul Open Book – acest scaun se potrivește de minune celor iubitori de carte și este o creație a TILT. Scaunul Open Book este un scaun confortabil, cu un design inedit, unul potrivit atît pentru locuințe, precum și în birouri, oferind un loc intim pentru relaxare. De-asemenea un scaun, Open Book este ca o minibibliotecă oferă și spațiu de depozitare pentru cărțile și revistele preferate.
  • Fotoliul dublu Moebius – o piesă de mobilier funcțională, arătoasă, ecologică și distractivă. Acest fotoliu este creat de designerului belgian Gaëtan Van de Wyer. Este un fotoliu dublu, practic, care permite oamenilor să discute.
    Moebius este creat din rattan și este un obiect de mobilier pentru curentul Eco. Poate fi amplasat în centrul camerei de zi și este recomandat cuplurilor care aleg ca, seara, să facă activități diferite, însă să petreacă în continuare timpul împreună.
  • Fractal 23 - o piesă de mobilier extrem de originală careaparține designerului Takeshi Miyakawa. Mobilierul a fost conceput astfel încît să ofere maxium de spațiu pentru depozitare într-un minimum de spațiu.

Dacă doriți un interior unic și personalizat optați pentru una sau mai multe piese de mobilier ciudate, la sigur veți impresiona pe cei ce vă vor păși pragul.

 

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.