Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Află ce își dorește un bărbat în dormitor?

Rate this item
(1 Vote)

Dormitorul unui bărbat trebuie să exprime toate liniile masculine precum: siguranţă, forţă, stabilitate etc. Amenajarea dormitorului masculin trebuie făcută cu mult calcul, precizie, rafinament și gust, deoarece un dormitor pentru bărbat nu poate fi decorat cu steluțe, flori sau în nuanțe de roz.

Pentru bărbați pe primul plan se află confortul, piesa centrală fiind patul. În ceea ce privește paleta cromatică reeșind din tendințele anului 2014 pentru dormitorul bărbaților se recomandă: gri, bleomarin, maro și culori în nuanțe închise. Puteți zugrăvi pereții în maro închis și opta pentru chiar un parchet și o mobilă de-asemenea în nuanțe închise. Va fi de-ajuns doar să amplasați cîteva corpuri de iluminat potrivite, să vopsiți tavanul în alb și să apelați la piesele de decor în colori mai deschise și rezultatul va fi perfect.

Pe de o parte și pe de alta a patului adăugați noptiere. Pe acestea amplasați boluri și veioze. De-asemenea nu uitați că și camerele bărbaților trebuie să miroase plăcut.
Pentru fereastră optați pentru jaluzele rulou şi perdele diafane bleumarin sau cafenii sau cu draperii din material gros, asortat culorii pereţilor. Aşezaţi și un fotoliu confortabil și masiv.lîngă geam. Nu uitați nici de covorul de pe podea dacă camera este zugrăvită în nuanțe închise covorul trebuie să fie cît mai deschis și invers.

La fel în dormitorul bărbatului este neovie și de un dulap mare, pentru depozitarea lucrurilor. Agățați o oglindă fie de perete fie pe una din ușele dulapului, aceasta va crește încrederea în sine.

Oferiți personalitate dormitorului, amenajarea acestui în principal trebuie făcută conform caracterului și personalității bărbatului. Puteți aplasa în dormitor oricînd o chitară, un pian, tablouri, sau rafturi întregi cu colecțiile preferate de cărți sau suvenire.

Acestea sunt principalele linii caracteristice unui dormitor masculin, pentru o astfel de amenajare echipa noastă vă stă la dispoziție.

Read 5618 times