Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Articles

Stilizează-ți balconul. Idei pentru decorarea și proiectarea unui balcon

Amenajările haotice pentru oamenii moderni de mult au rămas în trecut. Acum foarte mulți pun baza pe bun gust și stil, iar balconul nu este nici el o excepție. Iată cîteva idei care la sigur te vor inspira și pe tine pentru ați amenaja balconul.

  1. Balconul verde. O tendință în amenajarea balconului este stilul Eco care prevede o bună organizare a plantelor și florilor de camera. Adă un strop de culoare în balconul tău alegînd plante din cele mai verzi, covorașe din gazon, o măsuță și o banchetă din lemn natural sau un fotoliu împletit din răchită.
  2. Balconul romantic. Dacă ești o persoană adeptă a serilor liniștite petrecute acasă, atunci ai nevoie de un balcon amenajat în stil romantic. Pentru aceasta poți opta pentru mobilier alb din fier forjat, care evoca puritate și calm, o masă din lemn, cîteva scaune sau o canapea confortabilă. Adaugă o pată de culoare cu ajutorul unor plante verzi, iar atmosfera va fi una de vis.
  3. Balconul natural. Pentru a crea un balcon natural optează pentru o balustrade din lemn natural. Inserează o canapea, și o masă de cafea într-o nuanță apropiată lemnului folosit, iar efectul vizual va fi nemaipomenit. Nu aglomera spațiul cu prea multe lucruri sau obiecte decoratove, iar balconul tău va deveni un loc perfect de relaxare.
  4. Balconul colorat. Dacă ești o persoană veselă și plină de viață atunci un balcon colorat în culori vii ți se potrivește cel mai bine. Deci, alege obiecte de mobilier din fier forjat cît mai colorate. Pentru a accentua efectul, poți adăuga și perne vesel colorate pentru scaunele din balcon. De asemenea, ghivecele de flori de pe balcon pot fi multicolore.

Pentru mai multe idei, nu ezitați să ne expediați un mesaj în formularul de mai jos, iar un reprezentat al echipei noastre imediat va lua legătura cu dumneavoastră.

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare Anti-Spam: 3+2=? Scrieţi cifra raspuns pentru a trimite mesajul.