Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Articles

Trenduri Draperii 2017

 Curtains Trends - 2017Draperiile joaca un rol important in amenajarea casei sau a apartamentului in care locuim. Cu ajutorul stofei alese pentru draperii casa noastra devine mai calduroasa, sau ii reda un design rustic, ori unul luxos. Totul depinde de stilul pe care il abordam in designul de interior al casei, sau a unei camere aparte. Multi cred ca draperiile au scopul de a nu lasa razele solare sa intre in casele noastre. Insa, draperiile pot fi utilizate, nu doar pentru a umbri camera, astfel incit sa putem sa ne odihnim. Ele pot transforma camera astfel incit sa devie mai calduroasa si mai frumoasa. Daca doriti sa va infrumusetati spatiul cu draperii, si nu stiti ce fel de stofa sa alegeti, noi venim cu citeva tendinte ale draperilor pentru 2017. Care, de altfel, va vor ajuta sa alegeti o stofa buna, si nu necesar una costisitoare.

 

Draperii colorate

Pentru a revitaliza spatiul, puteti folosi niste culori frumoase si colorate pentru draperii. Alegeti cele mai fierbinti culori ale sezonului, precum si, cele mai sofisticate stofe.

Lumina

Alegeti astfel draperiile incit sa aveti posibilitatea de a lasa lumina sa patrunda in incapere. Acest aspect este unul important din considerentul ca lumina care patrunde in camera o face mai calda si mai comoda. Folositi stofe usoare, si nu neaparat de culoarea alba sau bej. Ati putea folosi si niste culori mai indraznete, dintr-o stofa fina care sa permita lumina in casa.

Metalicul revine

Stofele metalice revin in voga anul asta, dupa afirmatia designerilor. Anume nuantele de metal, bronz si auriu ofera un suflu nou si modern camerei pe care doriti s-o amenajati. Aceste stofe sunt cele mai potrivite pentru dormitor si living. Aceste stofe se combina foarte bine cu alte tipuri de stofe, inclusiv culori mai aprinse.

Culoarea Galbenă

Aceasta culoare indrazneata pentru draperii reda camerei caldura si mult soare. Anume aceasta culoare iti poate ridica dispozitia in fiecare zi. Cu siguranta aceasta tendinta nu este pentru fiecare, insa cei mai indrazneti pot implementa aceasta tendinta cu multa incredere.

Elementele naturale

Stofele organice si culorile neutre ne aduc natura de afara la noi in case. Desi, aceste stofe nu mai sunt un trend, ci mai degraba reprezinta mentinerea unui suflu natural si prietenos mediului, pentru toti cei care adora aceste nuante. Calitatea draperii, la fel, conteaza mult in acest context.

Pentru ca cei care aleg acest stil, aceste nuante, si aceasta tendinta sunt persoanele care promoveaza un stil de viata sanatos si prietenos mediului. In cazul in care casei in care locuiti ii lipseste putina personalitate, atunci acum este momentul de a schimba ceva.

Cine are curajul poate incerca acasa o metoda simpla, care sa redea putina culoare spatiului. Pentru a alege o metoda care sa nu fie costisitoare, dar in acelasi timp, care poate revitaliza spatiul, putem sa alegem metoda colorarii.

Astfel, pentru aceasta avem nevoie de draperii albe, pe care le putem colora cu vopsea albastra la capete. Aceasta metoda va reda spatiului putina culoare, il va revitaliza si il va face sa arate deosebit.

Fie ca va hotariti sa incercati singuri sa faceti o schimbare si sa va reinoiti draperiile, fie aveti nevoie de un designer experimentat, noi va asteptam cu mare drag pentru a va ghida in alegerea voastra.

Pentru mai multe detalii despre tendințele 2017 pentru draperii

nu ezitați să contactați echipa noastră de designeri de interior:

DIM - DESIGN INTERIOR MOLDOVA

str. Florării 4, mun. Chișinău, Republica Moldova

Telefoane de contact:

+373 22 902336

+373 22 836770

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.