Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Articles

Cum pandemia a influențat tendințele de design interior în 2020 conform Forbes

În ce mod pandemia a influențat tendințele de design interior, dupa datele de la Forbes? 

Pandemia a schimbat viața așa cum o cunoaștem în toate modurile, dar mai ales modul în care trăim în casele noastre. Într-o perioadă scurtă, casa a devenit un loc de muncă, exerciții fizice, relaxare și chiar școală.

Aceasta a fost cea mai mare influență asupra tendințelor de design din acest an.

 

Covid-19 - efecte asupra designului de interior

 

În timp ce mulți oameni s-au mutat sau încep să renoveze, cei mai mulți dintre noi fac pur și simplu tot ce este mai bun cu ceea ce avem. La urma urmei, din cauza opririlor, a penuriei și a cererii de servicii legate de proiectare, nu există cu adevărat o alternativă.

De la realitatea vieții COIVD-19, până la crearea unui mediu cât mai plăcut, iată cinci moduri în care pandemia a influențat tendințele de design interior în 2020.

 

  • Spații deschise în noile proitecte de interior

 

Dacă majoritatea proprietarilor de case, agenților imobiliari și designerilor de interior ar fi fost întrebați în ianuarie dacă credeau că conceptul deschis este aici va rămâne actual, răspunsul ar fi fost probabil un răsunător da.

Dar dacă ați întrebat același grup în septembrie, răspunsul ar fi putut fi puțin diferit.

Spatii deschise in designul de interior Covid-19

În timp ce planurile de etaj nu cad complet în modă, nu mai sunt la fel de practice și de dorit ca odinioară.

[Clienții mei] își doresc încă bucătării mari care se deschid spre o cameră de familie - dar birourile de acasă, spațiile exterioare și camerele Zoom (sau cel puțin un spațiu dedicat pentru întâlniri Zoom) sunt mari pe listele de dorințe”,

designerul de interior Caitlin Scanlon din SUA

  • Birourile de acasă sunt acum doar birouri

 

În timp ce unii oameni s-au întors la birourile lor obișnuite cel puțin o parte din timp, majoritatea dintre noi încă lucrează de acasă, inclusiv CEO și fondator Manna Kadar Cosmetics, Manna Kadar. Nu are de gând să se întoarcă și își dorește ca angajații să rămână și acasă.

„Vom intra în cele din urmă în birou în cel mai sigur mod posibil, dar ne-am adaptat la acest nou normal și nu ne vom grăbi în el”, spune ea. 

 

  • Designul interior virtual este în plină expansiune

 

Lisa Landers, stilist și proprietar al Swirl, un popular lanț de tip boutique de îmbrăcăminte din sudul Californiei, a închis noua ei casă chiar când începeau toate activitațile să fie sistate din cazua Covid-19.

Avea nevoie de mobilier nou și și-a dat seama că utilizarea unui serviciu de design interior virtual nu era doar o alegere practică, ci era în esență singura ei alegere, deoarece toate magazinele erau închise.

 

„Modsy părea următoarea cea mai bună opțiune”, spune ea. „După trimiterea mai multor fotografii ale spațiului locuinței, link-uri către mobilier pe care deja le-am dorit să le încorporăm și completarea unui chestionar de proiectare amănunțit, planurile noastre frumoase au fost trimise în căsuța de e-mail.

 

Landers a colaborat cu designerul ei prin telefon, precum și online. „Am putea schimba piese în planurile reale și a vedea exact cum ar arăta în spațiul nostru.”

 

A ajuns incredibil de fericită de rezultate. „Ne-a plăcut atât de mult această experiență încât o vom face din nou.”

 

Dar designul interior virtual nu se limitează la utilizarea serviciilor precum Modsy sau este competitorul principal Havenly. Scalon, alături de mulți alți designeri de interior independenți, primește o mulțime de cereri pentru consultații Zoom și servicii de e-design.

Cum va influiența Covid-19 desinul de interior pentru 2021, deja urmează să vedem.