Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Articles

5 chiuvete extraordinare pe care nu le vei găsi în orice locuință

Astăzi o locuință poate fi amenajată în diverse moduri, iar obiectele de interior pot veni în forme, culori și completații din cele mai neobișnuite și mai extravagante.

O chiuvetă pentru casa poate veni într-o diversitate mare de forme, atît forme traditionale rotunde , cît și a unor boluri , sau unghiuri ascuțite moderne. Chiuvetele pot fi întîlnite în tot felul de finisaje, mărimi și culori, dar scopul nostru nu este acestă, ci vrem să vă ducem într-o lume mai specială, o  lume a chiuvetelor unde ați putea descoperi ceva cu adevărat extraordinar pentru baie.

Venim cu cîteva soluții ciudate a celor mai vestiți designeri, ce includ idei ecologice, chiuvete ce se pot încadra cu succes în design-ul locuinței.

1.    Designer: OmVivo
Atenția noastră a fost țintită asupra unei soluții elegante ce se află sub robinet pe o bază din sticlă gravată.

2.    Philip Watts Design
Aceasta chiuvetă cu forma organică originală este un  produs de elită, cîștigător a multor premii international din lumea designului.

3.    Designer: Omer Sagiv
O ediție limitată de astfel de chiuvete și robineți. Acest set are o formă ciudată neregulară, într-un finisaj excelent cromat, fiind un model contemporan extrem de elegant.

4. Designer: Catalano
Un model de chiuvetă minimalistă formată dintr-o placă albă, căpătînd unicitate datorită unui gol în formă de stropitură albastră de apă.

5.Designer: LDVC
Acest model este o chiuvetă de perete care arată ca și cum un bazin solid alungit pe plan orizontal formînd de parcă un raft, și pe verticală servind ca sursă de iluminare.

Pentru o baie de nota 10 nu ezitați să apelați la serviciile unui designer de interior.