Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Articles

5 piese de mobilier ingenioase propuse de cei mai renumiți designeri

Cred că a venit timpul să schimbăm tradiționala mobilă din locuință cu ceva original, multifuncțional și exclusiv. În prezent designerii vin cu schimbări de design în ceea ce privește lumea mobilei, ceva genial și unic.

Mai jos puteți vedea 5 piese de mobilier geniale, iar dacă ai obosit de mobilierul clasic nu ezita să apezi la una din aceste piese de mobilier multifuncționale.

1.    Masă transformer (Capstan Table) inventată de designerul David Fletcher se potrivește de minune în oficiu, săli de ședințe cît și în locuințe. Este foarte confortabil deoarece ușor își schimbă dimensiunile. Mesele transformer Capstan se produc din lemn calitativ, iar mecanizmul acestora amintesc de un puzzle. Blatul mesei este împărțin în 6 bucăți sub care la fel se mai află 6 bucăți, astfel masa se mărește de la 6 bucăți la 12 bucăți. Greutatea mesei este de 220 kilograme, astfel îți recomandăm să-i găsești de la bun început un loc potrivit.


2.    Sofa / Masă Multifuncțională (Multifunctional sofa/dining table) o ideie a designerului Julia Kononenko. Această piesă este o soluție potrivită pentru cei ce duc lipsă de spațiu, canapeaua confortabilă se poate transforma într-o masă pentru 6 persoane. Culorile și design-ul acestei piese de mobilier încadrînduse cu succes în orice amenajare.


3.    Scaun transformator (The coffee bench) creat de studioul polonez Beyond în frunte cu Karolina Tylka. Acest scaun sau mai bine zis bancă este formată din mai multe secțiuni 9 părți) care combinîndu-se între ele se poate de obținut o masă, brațe pentru coturi, fotolii. Această ideie a apărut din necesitatea de a avea un suport pentru ceașca de cafea sau lăptop. Lungimea unui astfel de scaun poate varia de la 1 pînă la 3 m ceea ce permite ca această piese de mobilier să fie încadrată indiferent de spațiul disponibil. Poate fi încadrată în amenajarea unui balcon sau living.


4.    Scaun în interiorul altui scaun (A chair inside a chair) este o inovație a designerului  Flavio Scalzo. Dintr-un scaun mai mare iese un scaun mai mic. Astfel poți obține un suport pentru pahar sau carte. Mecanizmul este fin și ușor manevrabil.


5.    Masă pentru dining cu consolă Goliath (The Goliath console/dining table) un produs creat de o companie de mobilă italiană. Se potrivește de minune pentru o locuință cu spațiu redus. Această piesă poate ocupa spațiu foarte mic, iar atunci cînd ai o zi de naștere sau o altă sărbătoare are posibilitatea de a se extinde, creînd 10-12 locuri.